SOTIS, Border Colliehane, 3 år

Sotis

***Sotis har nu hittat ett nytt kärleksfullt hem***

Ras: Border Collie REGV1096/2020

Född: 20200105

Sotis har blivit arbetslös på sin nuvarande gård och letar således ett nytt hem som kan sätta honom i arbete. Söker du en arbetskamrat och en bästa vän så kan Sotis vara den fyrbente vännen du letar…

Sotis REGV1096/2020

Sotis är en mycket klok och lättlärd kille som verkligen gillar att ha full fokus på sin husse och/eller matte. Han älskar att få höra att han gör ett bra jobb, det växer han av och försöker då att göra sitt bästa.

Sotis har erfarenhet av getter och är tänd på vallning. Han uppvisar fina kvaliteter som vallhund och med rätt styrning så skulle han kunna vara till stor nytta och hjälp på en gård med djur.

Sotis är en stilig pojk.

Sotis har ett visst resursförsvar kring mat, därför söker vi en person som är van hundmänniska och som kan hantera hundar med resursförsvar.

Datum för omplacering: Så snart som möjligt

Veterinärbesiktad: Kommer inom kort att utföras

Sjukdomshistoria: Ingen, men kryptorkid

Lite kusiosa om Sotis

Sotis är fullt hanterbar då det kommer till att kloklippas, borstas eller duschas. Han älskar att bada och att åka bil är helt okej… Han är van att bo tillsammans med andra djur på en gård, såsom katt, häst och getter. Han är inte skottberörd och helt okej vid hundmöten.


Orsak till omplaceringen: Ändrade gårdsförhållanden, vilket resulterar i för lite stimulans/aktivering i dagsläget för Sotis.

Tänkt pris: 8000 kronor

Om du är intresserad utav Sotis och vill veta mer om honom så kontakta Gårdsbackens Hundcenter AB

tel.nr. 070-6597199 eller 0730-396099

messa Gårdsbacken på facebook:

https://www.facebook.com/Gardsbacken

eller mejla: gardsbacken@telia.com