VARDAGSLYDNAD vinter 2022 -fullbokad

Är du intresserad utav att gå kurs med din hund så finns vi på Gårdsbackens Hundcenter här för er. Vi arrangerar vardagslydnadskurser med jämna mellanrum…

VARDAGSLYDNAD vinter 2022

Varmt välkommen att boka in dig på en kurs i vardagslydnad här på Gårdsbacken. Under ett tillfälle i veckan, fyra veckor i rad, så träffas vi och tränar våra hundar

🟢 Kursplats: Gårdsbackens Hundcenter, Västergundsjö 127. Örnsköldsvik

🟢 Instruktör: Paula W Lundberg, utbildad och certifierad hundinstruktör

🟢 Kursdatum: 4 tillfällen; 6:e, 13:e, 20:e och 27:e februari mellan kl. 11,00-12,30

🟢 Ålder: Från 8 mån

🟢 Kostnad: 1250 kr/hund

(I samtliga priser ingår moms på 25%, godkänd för F-skatt)

🟢 Kursdeltagare: 7 deltagare

1. LYSSNA & FÖLJA…

Vardagslydnadskursen är på fyra träffar med således fyra olika teman. Vi kommer att börja med att träna hundarna på att lyssna och följa oss. Vi jobbar med några praktiska övningar, som vi varvar med passivitetsträning, det svåra momentet, som innebär att inte göra någonting…

2. MILJÖTRÄNING

Vid detta träningstillfälle så kommer hundarna att få bekanta sig med Gårdsbackens djur, såsom får, höns och kaniner, och i och med det lära sig att röra och föra sig på ett lugnt och skötsamt sätt.

Hundarna kommer dessutom att få en utmaning som består i att gå en bana, med ett flertal olika ”frestelser”, är det värt att lyssna på sin husse och/eller matte istället för att falla för frestelserna…?

Perfekta möjligheter

På Gårdsbacken har vi perfekta möjligheter att träna hund. En underbart vacker och lugn natur omger Gårdsbacken och vi kan erbjuda en stor inhägnad träningsplan med bra underlag och belysning, vilken gör att vi kan träna hund även kvällstid, vintertid.

Vi har dessutom Gårdsbackens Hundcenter med kurslokal, kök och toalett, där vi kan samlas för en kopp kaffe samtidigt som hundarna tränar passivitet och vi pratar… hund…!

3. HUNDMÖTEN

Ett vanligt problem är hundmöten och vi kommer att ägna ett av kursens träningstillfällena till just detta. Ni kommer att få tips, tankar och idéer och därefter träna praktiskt. Passivitetsträningen är ett genomgående tema under hela kursen.

4. INKALLNING

Det fjärde och sista temat för kursen är inkallning… Det är välbehövligt och nyttigt att träna på. Vi kommer även att sammanfatta kursen och diskutera eventuella frågor och funderingar…

💚-ligt välkommen på kurs på Gårdsbacken

Vi hoppas att kursen låter intressant och att du och din hund vill anta utmaningen. Vi tränar givetvis med positiva och schyssta metoder. Vi vill lära er att visa hunden att göra rätt istället för att neja och fya den, när den gjort något fel.

Välkommen att kontakta Gårdsbackens Hundcenter

Om du är intresserad utav att gå kursen i vardagslydnad, eller vill veta mer, så kontakta oss på Gårdsbacken:

Dan ”Danne” Westman & Paula W Lundberg

Ring: Tel. nr. 0660-93199 eller 070-6597199

Mejla: gardsbacken@telia.com

Messa: Gårdsbackens facebooksida

Gällande pandemisituationen som råder så följer vi givetvis Folkhälsomyndigheternas rekommendationer. Vi tar inte i hand när vi hälsar och vi håller avstånd när vi sitter, står eller går. Vi stannar så klart hemma om vi har några förkylningssymtom. Skärps restriktionerna ytterliga så tar vi inte någon avbokningsavgift om det blir så att vi måste ställa in planerade kurser. Vi tar alla vårt ansvar. Munskydd finns att tillgå på plats, engångshanddukar och handsprit finns på toaletten.