Naturen kring Gårdsbacken

Publicerat den av

Vi vill gärna dela med oss…

Naturen kring Gårdsbacken är så underbart vacker och vi är ytterst tacksamma över att bo och leva mitt i denna fantastiska natur. Vi vill dela med oss av det vackra och det gör vi gärna med dig och din hund…

n10

Gimmie blickar ut över Västergundsjösjön.

För energifyllda tassar…

Gårdsbacken består bland mycket annat av åkrar och ängar där hundarna kan springa fritt och sträcka ut benen, vilket är mycket uppskattat för energifyllda tassar. För hundar som inte går att koppla lös, så finns en 2500 kvadratmeter stor rasthage där de uppskattat får springa fritt.

n5

Gårdsbacken har stora åkerytor för hundarna att springa och sträcka ut benen.

ghch12

Energifyllda tassar mår bra av att ibland få sträcka ut och springa.

Minimera stressen…

Vi är glada att kunna erbjuda våra hundkunder sköna skogspromenader, där de får strosa i lugn och ro utan kommandon och upptäcka skogens alla dofter. Vi vill minimera stress hos våra hundkunder och dessa lugna promenader är uppskattade.

n7

Det är viktigt för oss att kunna erbjuda våra hundkunder lugna och sköna promenader i skog och mark.

Gårdsbacken erbjuder perfekt miljö för att träna fågelhundar

För dig och din fyrbente bäste vän…

Gårdsbackens Hundcenter har massor att erbjuda dig och din hund, vare sig du lämna din fyrbente bäste vän hos oss på pensionat eller om du går någon av de hundkurser som arrangeras här på Gårdsbacken. Vi finns här för dig och din hund…!!!

n12

Gårdsbackens tre generationer Border Collies.

Endast det bästa är gott nog…

Gårdsbackens Hundcenter är byggt mitt i naturen och vi brukar säga att hundarna har den vackraste utsikten i byn… Endast det bästa är gott nog åt våra hundkunder…

n2

Hundarna har den vackraste utsikten i byn

Få stressfaktorer…

Gårdsbackens Hundcenter ligger i en liten by ute på landet. Här finns få saker som stressar hundarna… Vi jobbar hela tiden efter att hålla miljön så tyst och lugn för hundarna som vi bara kan.

n4

Vackra Gårdsbacken

Vi ser gärna din hund som vår kund

Kontakta oss på Gårdsbacken

Tel. nr. 070-6597199 eller 0730-396099

gardsbacken@telia.com