Välkommen att boka in ett första besök

Publicerat den av

Första Besöket

För oss på Gårdsbackens Hundcenter är det viktigt att se varje hund som den individ den är. Därför är, det vi kallar för ”Första Besök” en bra start för oss att lära känna din och eller dina hundar och att du, efter besöket, ska känna dig trygg med att lämna dem hos oss på Gårdsbacken.

Vi bjuder på ett kostnadsfritt första besök tillsammans med din hund, där vi sitter ner, i lugn och ro med en kopp kaffe, och pratar igenom din hund/dina hundar och på så sätt så får vi lära känna dem genom er och de får träffa oss och bli bekant med miljön här kring Gårdsbacken.

Vi bjuder på ”kaffe och kaka” när ni kommer på första besök.

Under besöket så pratar vi även igenom en del praktiska detaljer som foder, försäkring och speciella egenskaper hos Er hund. Det kan vara allt från att en hund har en extrem jaktinstinkt till att den är reserverad för okända människor, väldigt lekfull eller extra mattig…

Besöket fyller även funktionen att ni får träffa oss och förhoppningsvis kommer ni att känna er trygga att lämna er fyrbente vän här på Gårdsbacken när ni är i behov av hundpassning. Vi ser det som ett stort förtroende att få ta hand om Era hundar.

Varm välkommen att boka in ett första besök…

Poängteras bör, att ett ”Första besök” är inte en nödvändighet för att få lämna en hund på pensionat hos oss på Gårdsbacken. Vi tar även emot information och ger upplysningar på telefon, om det skulle vara svårt att hinna med, eller passa in ett första besök…

massadogs

Vi ser gärna er hund som vår kund

Varmt välkommen att kontakta oss, Paula & Danne på Gårdsbacken

Tel. nr. 070-6597199 eller 0730-396099

gardsbacken@telia.com