VALPKURS/VARDAGSLYDNAD 2024

Publicerat den av

-För tillfället är inga valp- eller vardagslydnadskurser inplanerade, tiden räcker för tillfället inte till, hur mycket vi än hade velat. Det vi kan erbjuda är PRIVATA TRÄNINGSTILLFÄLLEN, där spelar åldern på din valp/unghund eller vuxna hund ingen roll… Kontakta Gårdsbackens för mer info…

Varmt välkommen att boka in dig på valpkurs här på Gårdsbacken. Under ett tillfälle i veckan under fyra veckor i rad, så träffas vi och tränar våra valpar.

🐕‍🦺 Kursplats: Gårdsbackens Hundcenter, Västergundsjö 127. Örnsköldsvik

🐕 Instruktör: Paula W Lundberg, utbildad och certifierad hundinstruktör, 070-6597199 eller 0660-93199

🐩 Kursdatum: Vi kör igång valpkurser kontinuerligt på Gårdsbackens Hundcenter så varmt välkommen att kontakta oss för att hitta en valpkurs som passar just dig och din valp i datum och tid.

🦮 Kostnad: 1500 kr/valp (I samtliga priser ingår moms på 25%, godkänd för F-skatt)

 🦴 Ålder: Från 3 mån

🐾 Kursdeltagare: Sju valpar

💛 Att lyssna och följa

Valpkursen delas in i fyra olika teman varav vid det första kurstillfället så lär vi, bland mycket annat, valparna att lyssna och att följa. Vi kommer även att träna passivitet mellan övningarna. Vi börjar varje kurstillfälle med att gå en liten promenad tillsammans, då jobbar vi ihop valparna på ett tryggt sätt.

💜 Miljöträning

Vid andra kurstillfället så är temat miljöträning och vi pratar om hundens rädslor och hur man jobbar med dem. Vi bekantar oss med övriga djur på Gårdsbacken, som får, höns och kaniner. Alla valparna får dessutom några roliga och spännande övningar i en ”miljöbana” där de får prova på lite olika underlag samt andra övningar för att träna både balans och mod…

💚 Hanteringsträning

Vid tredje tillfället så kommer vi att träna på hundmöten och att gå fint i kopplet samt att temat för denna kursomgång är hanteringsträning. Alla valparna blir hanterade på ett mycket positivt, sätt på ett trimbord. Vi tittar i ögon, öron, känner på tänder, chipläser och mycket, mycket mer.

💙 Inkallning

Vid fjärde och sista träffen så är temat inkallning. På ett lugn, tryggt och säkert tillvägagångssätt så tränar vi valparna och komma när vi ropar…

🧡 Perfekt möjligheter

På Gårdsbacken har vi perfekta möjligheter att träna hund. En underbart vacker och lugn natur omger Gårdsbacken och vi kan erbjuda en stor inhägnad träningsplan med bra underlag och belysning, vilken gör att vi kan träna hund även kvällstid, vintertid.

Vi har dessutom Gårdsbackens Hundcenter med kurslokal, kök och toalett, där vi kan samlas för en kopp kaffe samtidigt som hundarna tränar passivitet och vi pratar… hund…!

Välkommen att kontakta Gårdsbackens Hundcenter

Om du är intresserad utav att gå valpkurs, eller vill veta mer, så kontakta oss på Gårdsbacken.

Dan ”Danne” Westman & Paula W Lundberg

Tel. nr. 070-6597199 eller 0730-396099

Mejla: gardsbacken@telia.com

Messa: Gårdsbackens facebooksida