Valpar planeras på Gårdsbacken

Det känns spännande med valpar på Gårdsbacken igen…

Tänk er, en ny kull av små underverk. Vi planerar att göra om samma parning som sist, Gårdsbackens Dalwhinnie ”Fame” och Kelliegårdens ”Fox” eftersom vi är så otroligt nöjda med valparna från den förra parningen.

b2

Fame var så duktig med sina valpar, hon var en fantastisk mamma till sina sju småttingar.

Den gången blev en kull på sju valpar som föddes den 1:a april 2013 och som har utvecklats till fantastiskt sociala och stabila hundar. Vi sparade Gårdsbackens Laphroaig ”Lime” ur den kullen. Alla i kullen vallar, två stycken är redan godkända vallhundar och alla de andra har kapaciteten att bli det. En av dem utbildas för närvarande till vård/servicehund vilket krävs en hel del av hunden för att bli antagen till den utbildningen. Vi är bara allmänt stolta över hela kullen och deras hussar och mattar.

b1

En handfull Lime. Lilla Limpan.

 

Så om allt går som det är tänk så har vi om några månader nya små tassar som kommer att tillföra världen mycket kärlek och glädje <3