…med lite försiktighet!

Jag drar igång Gårdsbackens NYA blogg med lite försiktighet. Ni som följer oss på Gårdsbacken vet ju om vårt stora projekt för stunden, Gårdsbackens Hundcenter och byggnationerna av detta. Eftersom vi bygger allt själv så tar det i princip all vår tid för stunden… Så hur mycket övrig tid… och ork… kommer att finnas över till att blogga? Det får vi se! Det finns ju SÅ mycket jag både vill och kan berätta för er…

För tillfället så håller vi på att färdigställa allt som inte varit klart på utsidan av Gårdsbackens Hundcenter, vindskivor, ”takfötter”, belysning, sista målningsvarvet, hängrännor och stuprör och så vidare och därefter så kommer vi att fortsätta invändigt med att färdigställa det som inte är klart där… Jag kommer givetvis att lägga ut lite bilder på Hundcentret allteftersom. Ni är även varmt välkomna att följa oss på Gårdsbackens facebooksida…  https://www.facebook.com/Gardsbacken/ som vi uppdaterar relativt ofta…

Gårdsbackens hundpensionat är dock helt klart och vi har precis registrerat företaget, Gårdsbackens Hundcenter, vilket så klart känns jättespännande. Hundpensionatet är godkänt av Länsstyrelsen och kommunen har godkänt byggnaden för verksamheten, så vi välkomnar alla er som behöver passning till era hundar. Tel. nr. 0660-93199 eller 070-6597199 eller mejla gardsbacken@telia.com

Häng med om ni känner för det… Häng med på uppstarten av Gårdsbackens Hundcenter och Gårdsbackens NYA blogg och varmt välkomna att lämna kommentarer och känna er delaktiga.

 

gsvart1