Den obligatoriska morgonkoppen…

Jag tänker att en vintermorgon kan inte starta bättre än så här, jag kliver upp strax efter 05,00 för att ta emot dagens första dagishund och det är kolsvart utomhus, Jag fyller min morgonkopp med rykande hett kaffe och tar med mig koppen och njuter av den utomhus, därefter tänder jag upp i Hundcentret och hälsar alla hundkunder godmorgon, jag stannar till vid varje hundrum för att försäkra mig om att alla mår bra och är pigga och glada. Energin stiger bland hundarna, när jag lägger min hand på det första halsbandet och kopplet för att påbörja morgonrastningen…

b64

En kopp kaffe smakar aldrig så bra som utomhus tidigt på morgonen…

Solen börjar så smått göra sig påmind, jag anar ett svagt sken bakom trädtopparna på andra sidan sjön och allteftersom solen stiger så bjuder den samtidigt på ett underbart vackert sken på himlen.

Jag får väl inte den största responsen när jag påpekar det vackra för mina hundkunder, de är betydligt mer intresserade av vad marken bjuder på för dofter än vilken färg det är på himlen, men det gör inget, jag stannar gärna upp så att de i lugn och ro för nosa sig mätta på sin morgonpromenad. Vi har det trevligt fast på olika vis… 😉

b62

Gårdsbackens frostiga smidesskylt…

b63

Jag njuter av den vackra morgonvyn över Gårdsbacken

Var rädda om varandra och andra… <3