Gårdsbackens Laphroaig ”Lime” parad med Framnäs Trym

Lime är nu parad med Trym och om allt går som det är tänkt så kommer det även denna vår att födas valpar här på Gårdsbacken. Skillnaden är att det nu är en ny generation Gårdsbackenhundar som förhoppningsvis är dräktig och om Gimmie får fortsätta att vara pigg och kry så kommer vi att ha FYRA GENERATIONER här på gården.

b126

-Vill du bli min kavaljer…???

Trym har varit hos oss på Gårdsbacken i några dagar, vilket har varit perfekt för Lime och han att få bekanta sig med varandra och det är förstås viktigt för oss att se att de trivs fint ihop… Det har dessutom varit intressant att lära känna Trym lite bättre och alla våra förväntningar och förhoppningar på honom har han, mer än väl, levt upp till. Trym är en MYCKET TREVLIG OCH SOCIAL hane, med, precis som Lime, stort hjärta… <3

b127

Det är viktigt att tiken och hanen får bekanta sig med varandra innan parning… Här uppvaktar Trym Lime…

b129

Trym och Lime…

Valparna planerar födas en bit in i april och vi tar emot intresseanmälningar på valpar. Vi har ingen kölista på våra valpintressenter utan säljer valparna till dem som kan erbjuda ”de bästa hemmen” och framför allt mycket tid.

b128

Framnäs Trym och Gårdsbackens Laphroaig ”Lime” är parade och valpar väntas en bit in i april

Så VARMT VÄLKOMMEN att höra av er till oss på Gårdsbacken och berätta vad ni kan erbjuda en valp från oss.

Tel.nr. 0660-93199 eller 070-6597199

gardsbacken@telia.com eller pm på https://www.facebook.com/Gardsbacken/

Det kommer en inlägg som beskriver både Lime och Trym lite närmare, inom kort…