Behov av hundpassning…?

Vintern kom tidigt i år… Vi blev tagna på sängen av snön och vintern… Kanske har vi blivit bortskämda under några år då snön oftast dröjt med sin ankomst, nästan in på det nya året. Det är ytterst sällan som snön faller och ligger kvar redan i oktober… ❄❄❄

Så det vart raskt fram med täckjackor och varma vinterskor och på med sköna täcken till frusna hundar. I hundcentret håller vi alltid bekväm inomhustemperatur, de allra flesta hundar gillar att gosa ner sig i en skön bädd och chilla… 💟💟💟

Ni vet väl om att vi har hundpensionatet öppet året om och om ni är i behov av hundpassning över jul-och nyårshelgerna så råder vi er att boka nu, då rummen snabbt fylls upp.

🧡-ligt välkommen!

Tel.nr. 070-6597199 eller 0730-396099

gardsbacken@telia.com

/Paula & Danne med hundar på Gårdsbacken