Hundpassning… När du behöver det…

Så där ja… Nu har vi passerat februari och är inne i mars månad…VÅRMÅNAD…!!! Känns inte det underbart…??? ☀☀☀

Även fastän vintern har känts lång, till stor del på grund av att snön la sig redan i oktober, så tycker vi att det har varit en helt okej vinter. Inte alltför mycket snö och framför allt ingen halka, vilket är väldigt mycket värt… Vi gillar inte när man måste gå och spänna sig och vara rädd för att trilla omkull… Vi har inte alls behövt sanda mycket denna vinter… Skönt…!

Vi har kunnat hålla uppe de mest perfekta skoterspår för att kunna fysträna hundarna och BÄST AV ALLT, SPARKFÖRET… Det har varit KUNG… hela vintern…!!! Vi älskar ju att sparka med dogsen efter byvägen…

Det är svårt att fatta att det snart är åtta år sedan vi startade Gårdsbackens Hundcenter. Vilka fantastiska år det har varit, vilka hundar fick fått lära känna genom åren och vilka underbara människor vi har träffat genom hundarna… Tusen tack för förtroendet och varmt välkommen åter alla ”gamla” kunder och lika varmt välkomna, nya kunder… Vi finns här för er, när ni behöver passning för er BÄSTE VÄN… 🧡

/Paula & Danne på Gårdsbacken

tel.nr. 070-6597199 eller 0730-396099

gardsbacken@telia.com