Vill ni följa med…???

…mig och dogsen på promenad…? Gör det…!!!

Vi har jättevacker natur här kring Gårdsbacken som vi gärna vill visa er, om ni vill hänga med så klart…? Hundarna behöver jag inte fråga två gånger…

Vi går ner mot sjön idag, ni kommer ihåg inlägget då jag berättade om hur naturen verkade förberedd att ta emot vintern och så gick det inte många dagar förrän snön var här och nu har den nätt och jämt täckt marken med ett tunt lager, rätt nog, skulle man kunna säga… Men vitt och vackert.

Vi går ner till Oxnäset, nere vid sjön, vårt smultronställe här på Gårdsbacken. Hundarna trivs där lika mycket som oss och de visar gärna upp det för er. Vi har en grillplats där också.

Lugnet och ron finns där nere på Oxnäset… Och vi går gärna dit.

Och ni vet sjön… den var ju vackert blå för inte så länge sedan, och så hux flux, så är den VIT… Det är vackert också, fast på ett annat sätt. MEN farligt tunn, så inga fötter eller tassar på den,än så länge…!!!

De här promenaderna, de ger så mycket… och man fylls av glädje i kroppen som har förmånen att få uppleva allt det här vackra, VARJE DAG.

Och så kan man få mumsa på en liten gobit om man har tur… och det har man ofta…

Klockan är inte så mycket på eftermiddagen men det börjar redan bli mörkt, solen orkar nätt och jämt ta sig över trädtopparna. Men det har en viss tjusning det också. Det gäller att vända om hemåt innan det blir mörkt…

Vad roligt att ni ville följa med oss på promenaden… Det får ni gärna göra om!