Hundpensionatet ÖPPET hela sommaren!

Behöver ni hundpassning…???

Vilken fantastiskt sommar vi har haft så här långt. Vi på Gårdsbacken njuter i fulla drag av solen och värmen.

I de tider som råder, då vi fortfarande måste vara försiktiga kring smittspridning av virus och alla uppmanas till att helst HEMESTRA, så passar det väl alldeles ypperligt, när vi har sånt här underbart väder…

Vi på Gårdsbackens Hundcenter håller ÖPPET HELA SOMMAREN för pensionat- och dagishundar och vi kan erbjuda dem ett svalt och skönt hundcenter. Vi kan med vårt moderna värme- och kylsystem anpassa temperaturen och luften hos hundarna, inne i hundcentret, så att de alltid har en behaglig vistelse hos oss på Gårdsbacken.

Så varför inte lämna dem på en angenäm pensionatvistelse hos oss på Gårdsbacken, då vi förutom en sval inomhusmiljö kan erbjuda dem bad i vår egen vik, skogspromenader samt fritt fram för fart i vår 2500 kvadratmeter stora rasthage, där det alltid finns en hundpool med svalkande vatten för hundarna att plaska i…

Det är vårt jobb att se till att din hund har en riktigt bra vistelse här hos oss på Gårdsbacken när det av någon anledning inte passar att ha hunden med.

Vi jobbar, varje dag, efter ledorden SÄKERHET, RENLIGHET och HUNDARNAS TRIVSEL och det speglar också dagarna här på gården i vårt jobb med hundarna…!

Ha en HUNDERBAR SOMMAR…!!!

/Paula & Danne på Gårdsbacken