Naturen kring Gårdsbacken

Naturen kring Gårdsbacken

Vill gärna dela med oss…

Naturen kring Gårdsbacken är så underbart vacker och vi är ytterst tacksamma över att bo och leva mitt i denna fantastiska natur. Vi brukar säga att vi vill dela med oss av denna vackra natur och det gör vi gärna med dig och din hund…

n10

Gimmie blickar ut över Västergundsjösjön.

För energifyllda tassar…

Gårdsbacken består bland mycket annat av åkrar och ängar där hundarna kan springa fritt och sträcka ut benen, vilket är mycket uppskattat för energifyllda tassar. För hundar som inte går att koppla lös, så finns en 70*40 meter stor rasthage där de uppskattat får springa fritt.

n5

Stora åkerytor finns för hundarna att springa och sträcka ut benen.

ghch12

Energifyllda tassar mår bra av att ibland få sträcka ut och springa.

Minimera stressen…

Vi är även glada att kunna erbjuda våra hundkunder sköna skogspromenader, där de får strosa i lugn och ro utan kommandon och upptäcka skogens alla dofter. Vi vill minimera stress hos våra hundkunder och ser att dessa lugna promenader är uppskattade.

n7

Det är viktigt för oss att kunna erbjuda våra hundkunder lugna och sköna promenader i skog och mark.

ghch2

För kurser i fågelhundsträning finns perfekta förhållanden för detta.

För dig och din fyrbente hjärtevän…

Gårdsbackens Hundcenter har massor att erbjuda dig som husse och matte tillsammans med din hund, vare sig du lämna din fyrbente hjärtevän hos oss på pensionat eller om du går någon av de hundkurser som arrangeras här på Gårdsbacken. Vi vill verkligen finnas här för dig… Och din hund…!!!

n12

Gårdsbackens tre generationer Border Collies.

Endast det bästa är gott nog…

Gårdsbackens Hundcenter är byggt mitt i naturen och vi brukar säga att hundarna har den vackraste utsikten i byn… Endast det bästa är gott nog åt våra hundkunder…

n2

Hundarna har den vackraste utsikten i byn

Få stressfaktorer

Eftersom Gårdsbackens Hundcenter ligger i en liten by ute på landet så finns det få saker som stressar hundarna… Ingen trafik, inga katter och inte heller några barn på gården.

n4

Vackra Gårdsbacken

Vi ser gärna din hund som vår kund
Kontakta oss på Gårdsbacken
Tel. 0660-93199 eller 070-6597199
gardsbacken@telia.com