Royal Canin

 

Royal Canin

http://www.royalcanin.se/

Vi på Gårdsbacken är stolta över att vara Royal Canin ambassadörer. Ända sedan vi skaffade vår allra första hund så har vi valt att ge dem Royal Canins hundfoder och vi har aldrig haft någon anledning till att byta foder. Vi är mycket nöjda med Royal Canin och de produkter som de har att erbjuda våra hundar.

Endast det bästa är gott nog…!!!

s4

Gårdsbacken är stolta Royal Canin ambassadörer

Gimmie, 13 år

Maxi Ageing 8+

Ett helt fantastiskt foder för äldre hundar som lätt kan börja få lite stela leder. Eftersom vi väljer ett Ageingfoder för storvuxna raser så innehåller det lite mer av bland annat glukosamin. Gimmie mår väldigt bra på detta foder och vi brukar skämta om att hon är som en valp, busig som få. Gimmie har aldrig, under tretton levnadsår, varit hos veterinären, så när som på en trasig tand.

s7

Fame och Lime jobbar i Royal Canins monter på Game fairmässan i Höga Kusten

Fame, 7 år

 

Fame utfodras under lågsäsong med Digestive Care

Under tränings- och tävlingssäsong utfodrar vi Fame med Sporting life Trial 4300 Fodret har en hög protein- och fetthalt vilket ger extra energi under mer aktiva perioder för våra hundar.

Tävlingsdagar får hon Recovery för att få i henne tillräckligt med vätska samt Energy Booster för extra energi. Detta gör att hon kan prestera på topp.

 

s3

Fame och Danne firar segern i Sveriges största vallhundstävling med 60 startanden, 2014

Lime, drygt 3 år

HT42d

Eftersom vi planerar para Lime vid hennes nästa löp, så kommer vi i samband med att hon börjar att löpa att ge henne HT42d . Detta foder ska hon äta från första löpdagen till 42:a dräktighetsdagen. Fodret har allt det näringsinnehåll en tik behöver inför parning och dräktighet.

Lime får även hon Sporting life Trial 4300 under tränings- och tävlingssäsong. Under lågsäsong så ger vi henne i vanliga fall Digestive Care

 

s1

Gårdsbackens hundar, Gimmie, Fame och Lime mår mycket bra på Royal Canins foder.

Box, snart ett år

Medium Junior

Gårdsbackens Box, som är drygt nio månader i skrivande stund, äter Medium Junior och detta foder kommer han att få äta tills dess att han blivit ett år gammal. Det finns många gamla myter i att man inte ska ge unga hundar juniorfoder utan gå över till vuxenfoder, men det är absolut fel tänkt. De unga hundarna behöver det som juniorfodren ger tills dess att de är ett år. Däremot så trappar man ner mängden foder allt eftersom valpen/unghunden blir äldre.

box3

Royal Canin Medium Junior har varit ett självklart val ända från att valparna började äta själv…

Mångårig forskning ger resultat

 

Resultatet av mångårig och intensiv forskning om hund- och kattfoder, som Royal Canin fortfarande bedriver, har gett mycket goda resultat och vi har fullt förtroende till det foder som vi ger våra älskade, fyrfota bästa vänner.

Royal Canin sätter alltid hunden och katten i främsta rummet och framställer ett foder med exakt det näringsinnehåll, den kvalitet och den funktion som passar just din hund eller katt.

Vi svarar gärna på dina frågor eller funderingar om Royal Canins hund- eller kattfoder och vi hjälper dig gärna att finna det foder som passar din fyrfota bästa vän…

 

s2

Välkommen att kontakta oss på Gårdsbacken

Tel. 0660-93199 eller 070-6597199
gardsbacken@telia.com

https://www.facebook.com/Gardsbacken/