Royal Canin

Publicerat den av

Royal Canin

http://www.royalcanin.se/

Vi på Gårdsbacken är stolta över att vara Royal Canin ambassadörer. Ända sedan vi skaffade vår första hund så har vi valt att ge våra hundar Royal Canins hundfoder och vi har aldrig haft någon anledning till att byta foder. Vi är mycket nöjda med Royal Canin och de produkter som de har att erbjuda.

Endast det bästa är gott nog…!!!

Gårdsbackens hundar äter…

Gårdsbackens Laphroaig. ”Lime”

Gårdsbackens Laphroaig ”Lime” & Gårdsbacken Box ”Box” 💚💚

Maxi Ageing 8+

Ett helt fantastiskt foder för den lite äldre hunden som lätt kan börja få lite stela leder. Eftersom vi väljer ett ageingfoder för storvuxna raser så innehåller det lite mer av bland annat glukosamin. Lime mår väldigt bra på detta foder och vi brukar skämta om att hon är som en valp, busig som få.

Under tränings- och tävlingssäsong utfodrar vi dock Lime med Sporting life Energy 4300 Fodret har en hög protein- och fetthalt vilket ger extra energi.

Tävlingsdagar får hon Recovery för att få i henne tillräckligt med vätska samt Energy Booster för extra energi för att kunna prestera på topp.

Gårdsbackens Box ”Box” har ätit Royal Canin ändå sen han var en liten valp… ❤

Gårdsbackens Box, 4 år

Gårdsbackens Box utfodras under lågsäsong med Medium Digestive Care

Under tränings- och tävlingssäsong utfodrar vi Box med Sporting life Energy 4300 Fodret har en hög protein- och fetthalt vilket ger extra energi under mer aktiva perioder för våra hundar.

Tävlingsdagar får han Recovery för att få i honom tillräckligt med vätska samt Energy Booster för extra energi. Detta gör att han kan prestera på topp.

s3

Fame och Danne firar segern i Sveriges största vallhundstävling med 60 startanden, 2014

Gårdsbackens Dalmore Dominium ”Min”, 2 år

Min blir tre år i vinter, och växlar foder som Box gör. Hon äter standardfoder Medium Digestive Care under lågsäsong och går över till Sporting Life Energy 4300 i april.

Vi använder Min ofta som kurshund, samt att hon ofta får jobba praktiskt med fåren. Som kurshund så får hon visa moment och övningar. Under högsäsong vallar hon så gott som dagligen, och då kompletterar vi med Energy Booster, samt Recovery för vätskenivån.

Nesbakkens Penny, 7 mån

Medium Puppy

Penny, som är drygt ett halvt år, i skrivande stund, äter Medium Puppy som hon kommer att få äta tills dess att hon blivit ett år gammal.

Det finns myter i att man inte ska ge unga hundar juniorfoder utan gå över till vuxenfoder, men det är absolut fel tänkt. De unga hundarna behöver det som juniorfodren ger tills dess att de är ett år. Däremot så trappar man ner mängden foder allt eftersom valpen/unghunden blir äldre.

Gårdsbackens uppfödning

Vi på Gårdsbacken har haft fyra valpkullar och vi har givetvis givit våra dräktiga tikar och valpar, Royal Canins anpassade foder för just dräktiga och digivande tikar och deras småttingar…

Ht42D

Medium Starter

Medium Puppy

box3

Royal Canin Puppy Junior har varit ett självklart val ända från att valparna började äta själv…

Med Royal Canins valpfoder är det aldrig några problem med att få valparna att vilja äta…

Mångårig forskning ger resultat

Resultatet av mångårig och intensiv forskning om hund- och kattfoder, som Royal Canin fortfarande bedriver, har gett mycket goda resultat och vi har fullt förtroende till det foder som vi ger våra älskade, fyrfota bästa vänner.

Royal Canin sätter alltid hunden och katten i främsta rummet och framställer ett foder med exakt det näringsinnehåll, den kvalitet och den funktion som passar just din hund eller katt.

Vi svarar gärna på dina frågor eller funderingar om Royal Canins hund- eller kattfoder och vi hjälper dig gärna att finna det foder som passar din fyrfota bästa vän…

Royal Canin PRO-medlem

Vi skulle även vilja berätta om erbjudandet att bli ROYAL CANIN PRO-medlem. Då har du möjligheten till många fördelar, som till exempel att köpa foder till fördelaktiga medlemspriser och extra stora säckar…

Läs mer här: BLI ROYAL CANIN PRO-medlem

s2

Välkommen att kontakta oss på Gårdsbacken

Tel. 0660-93199 eller 070-6597199
gardsbacken@telia.com

https://www.facebook.com/Gardsbacken/