Certifierad Hundinstruktör -Paula W Lundberg

Hej, Paula W Lundberg heter jag och djur har alltid varit mitt stora intresse, och framför allt hundar. Jag har fem Border Collies och en liten ”Loppa” i min flock idag.

Lydiga hundar är lyckliga hundar…

Jag tycker att en viss vardagslydnad är viktig på mina hundar, ni har säkert hört uttrycket, lydiga hundar är lyckliga hundar, har man bra kontakt och lydnad så kan de få så mycket mer frihet…

Jag är utbildad och certifierad hundinstruktör och erbjuder förutom privatlektioner i allmänlydnad, även valp- och vardagslydnadskurser.

Här på Gårdsbacken tränar vi hundar på ett positivt sätt. Vi använder rösten för att berömma och händerna för att klappa om duktiga hundar. Det gäller att hitta ett sätt att visa dem, vad, och hur man vill att de ska agera, i olika situationer, som vid hundmöten, inkallning, gå fint i koppel och så vidare, och så vidare…

Jag erbjuder även privat hundträning…

Jag erbjuder förutom valp- och vardagslydnadskurser även privatlektioner, om det är något speciellt du vill träna på. Då planerar vi ett upplägg på hur du vill träna din hund alt. dina hundar.

En timmes privat träning kostar 400 kr.

I samtliga priser ingår moms på 25%, godkända för F-skatt

Tiokortet

Ett populärt alternativ som jag erbjuder är, TIOKORTET, då betalar du för 9 timmar privat hundträning med instruktör och får en timme gratis. Kortet är giltigt ett år från inköpsdatum och du bestämmer själv när och vad du vill träna på.

Tiokortet kostar, 3600 kronor (9*400 kr)

I samtliga priser ingår moms på 25%, godkänd för F-skatt

Utbildad och certifierad Hundinstruktör

Jag har en lång hundinstruktörsutbildning, via Royal Dog Education, bakom mig, med en uppföljande godkänd certifiering. Detta gör att jag kunnat ansluta mig som medlem hos Sveriges Hundföretagare, som ytterligare är ett bevis på att man bedriver ett seriöst hundföretag.

Välkommen att kontakta Gårdsbackens Hundcenter

Hundinstruktör Paula W Lundberg

Tel. nr. 070-6597199 eller 0730-396099
gardsbacken@telia.com

Gårdsbackens facebooksida

Diplomet för genomgången och godkänd utbildning till Hundinstruktör.

Medlem i Sveriges Hundföretagare 2024