VARDAGSLYDNAD

-Privatlektion i kontaktövningar

1 timme/person/hund

400 kronor

Vill du ha en hund som lyssnar och som är uppmärksam på dig? Under en timmes privatlektion så får du tips och goda råd på övningar för att få bättre kontakt med din hund.

Tiden måste bokas

Nära kontakt…

Privatlektion i koppelträning

1 timme/person/hund

400 kronor

Att gå fint i kopplet är någonting som varje hundägare önskar att sin hund kunde göra, samtidigt är det kanske vårt allra vanligaste problem gällande hund.

Boka in en timme hos oss på Gårdsbacken och få några tips på hur du ska förmedla till din hund att du inte vill att den ska dra i kopplet. Vi tränar utan strypkoppel och utan att rycka och dra. Kom med ett bekvämt halsband på din hund!

Att gå fint i koppel behöver inte vara på kommando…
Hörru… vi ska åt andra hållet…

-Privatlektion i hundmöten

1 timme/person/hund

400 kronor

Ett inte alltför ovanligt problem med hundpromenaden är hundmöten. Boka in en timmes privatlektion och träna tillsammans med Gårdsbackens hundar.

-Certifierad hundinstruktör

Jag, Paula W Lundberg, har över tjugo års erfarenhet av hundar och hundar har alltid varit mitt stora intresse. Själv har jag fyra Border Collies i min flock.

Jag tycker att en viss vardagslydnad är viktig på mina hundar, ni har säkert hört uttrycket, lydiga hundar är lyckliga hundar, har man bra kontakt och lydnad så kan hundarna få så mycket mer frihet.

Jag är utbildad och certifierad hundinstruktör och erbjuder förutom privatlektioner även valp- och vardagslydnadskurser.

I samtliga priser ingår moms på 25%

Godkänd för F-skatt

Välkommen att kontakta oss på Gårdsbacken

Dan ”Danne” Westman & Paula W Lundberg

Tel. nr. 0660-93199 eller 070-6597199
gardsbacken@telia.com

Gårdsbackens facebooksida