Härliga Höst!

Alla årstider har en speciell charm och jag gillar verkligen hösten. Den första frostnatten har precis ägt rum och vi jobbar på för högtryck med att vintra upp här på Gårdsbacken…

Det är massor av sysslor som ska utföras, innan de första snöflingorna får falla. Vi ska bland annat bunkra upp med sand, hö och korn ska köras hem, gräsmattorna ska krattas, alla trädgårdsmöbler ska bäras in under tak, hönsen ska vallas in i lagårn och deras utegård ska storstädas…

…Pelargonerna ska planteras över i krukor och bäras inomhus, alla hängrännor ska rensas rena, fårstängsel ska plockas ner, båten ska tas upp, fågelbad, torkvinda, bänkar, och mycket annat ska också bäras in under tak… Det är en hel del att stå i, samtidigt som vi håller givetvis håller Gårdsbackens Hundcenter öppet för pensionat- och dagishundar…

De kalla höstnätterna gör att dimman ligger tät över sjön, tidigt på morgonen och i takt med att solen stiger, så lättar dimman och vi kan skönja sjön mer och mer allteftersom… Vi tröttnar aldrig på den vackra naturen kring Gårdsbacken.

🧡 Hjärtliga, härliga🍁 hösthälsningar från oss på Gårdsbacken