Vårtecken…

Fastän vi fortfarande är i februari, som klassas som vintermånad, så är det nästan att man får vårkänslor… Dagarna är milda, himlen blå, solen värmer och visst speglar en tulpanbukett att våren är på gång…? Tack för den vackra buketten, Rossis husse och matte… 🌷🌷🌷

På Gårdsbacken har vi kanonfina skoterspår som är helt perfekta att promenera med dogsen i, samt att spänna en hund i dragsele framför kicksparken är riktigt skoj…!!! Och packar man med en termos med choklad och några ostmackor då är det svårslaget…

HUNDPASSNING och HUNDKURSER

Gårdsbacken finns här för er som är i behov av hundpassning. Vi erbjuder hundpensionat och hunddagis och även privatlektioner i valp- och vardagslydnad… Slå oss en pling eller skriv ett mess eller mejl…

Hoppas att höra från er!

/Paula & Danne på Gårdsbacken

tel.nr. 070-6597199 eller 0730-396099