Hundpensionat, hunddagis & hundkurser

Tiden går alldeles för fort när man har roligt och det har vi verkligen här på Gårdsbacken. Det nya året har inletts med full ruljangs på pensionatet och vi har även välkomnat några nya dagishundar till flocken… Danne erbjuder privatlektioner i vallning och Paula håller lektioner i vardagslydnad för dig och din hund…

Underlaget i träningshagen är helt perfekt, så varmt välkommen att höra av dig om du är intresserad utav att boka in en privatlektion i vallning med Danne som erfaren vallhundsinstruktör eller om du vill ha tips och råd kring vardagslydnad, som exempelvis hundmöten, inkallning eller bara allmän vardagslydnad så tveka inte att boka in en lektion med Paula som instruktör…

Dessutom så vet ni om att vi alltid finns här för er om ni är i behov av hundpassning, vare sig det bara är över dagen, flera dagar i streck eller under en längre period, så är ni 🧡 -ligt välkomna att höra av er. Ni når oss på mobil, mejl eller mess:

💚 Tel.nr. 070-6597199 eller 0730-396099

💚 gardsbacken@telia.com

💚 Messa Gårdsbackens sida på facebook; https://www.facebook.com/Gardsbacken

Vänliga hälsningar från Paula & Danne på Gårdsbacken