VALPKURS

Är du intresserad utav att gå kurs med din valp så finns vi på Gårdsbackens Hundcenter här för er.

Allmänlydnad VALPKURS

Kursplats: Gårdsbackens Hundcenter, Västergundsjö 127. Örnsköldsvik

Instruktör: Paula W Lundberg, utbildad och certifierad hundinstruktör

Busblicken…

Varmt välkommen att boka in dig på valpkurs här på Gårdsbacken. Under ett tillfälle i veckan under fyra veckor så träffas vi och tränar valpar.

LYSSNA & FÖLJA

Vi delar in valpkursen i fyra olika teman varav vid det första tillfället så lär vi och valparna känna varandra och jobbar tillsammans ihop en avslappnad stämning. Vi lär valparna att lyssna och att följa…

Tuggbehovet hos en liten valp är ofta stort…

MILJÖTRÄNING

Vid andra kurstillfället så är temat miljöträning och vi pratar lite om hundens rädslor och hur man jobbar med dem. Vi bekantar oss med övriga djur på gården som får och höns. Alla valparna får dessutom några roliga och spännande övningar i en ”miljöbana” där de får prova på lite olika underlag samt andra övningar för att träna både balans och mod…

Blickar som är svåra att motstå…

HANTERINGSTRÄNING

Vid tredje tillfället så kommer vi att träna på hundmöten och att gå fint i kopplet samt att temat för denna gång är hanteringsträning. Alla valparna blir hanterade på ett mycket positivt sätt på ett trimbord. Vi tittar i ögon, öron, känner på tänder och mycket, mycket mer.

De är som söt när de sover…

INKALLNING

Vid fjärde och sista träffen så är temat inkallning. Vi kommer även att sammanfatta kursen och diskutera lite allmänt om att ”vara med valp”

Antal deltagare: 5 valpar, från 3 månader och uppåt

Antal träffar: 4 stycken, en gång i veckan

Kostnad: 1000 kronor/valp

Om du är intresserad utav att gå valpkurs, eller vill veta mer, så kontakta oss på Gårdsbacken så låter vi meddela datum och tider för kommande kurs.

I samtliga priser ingår moms på 25%

Godkänd för F-skatt

Välkommen att kontakta oss på Gårdsbacken

Dan ”Danne” Westman & Paula W Lundberg

Tel. nr. 0660-93199 eller 070-6597199
gardsbacken@telia.com

Gårdsbackens facebooksida