Nya sängar i alla hundrum…

Vi är så GLADA OCH NÖJDA över de hundsängar som vi köpt in till ALLA hundrum på Gårdsbackens Hundcenter. Ramen på sängarna är gjorda i aluminium och själva dynan är i slitstark galon. Vi har utsatt dem för ”prövningar” och de håller…!!!

Som ni vet så är två av Gårdsbackens ledord SÄKERHET OCH RENLIGHET och dessa sängar fyller verkligen de kraven. Efter att med trasa och rengöringsmedel rengöra sängen när en hund städas hem, kan jag dessutom spola av dem med vattenslangen och eftersom galonklädseln går in i aluminiumramen så kan inte hunden få grepp att tugga sönder.

Och det bästa av allt… HUNDARNA ÄLSKAR SÄNGARNA…!!! Efter att matte och/eller husse har bäddat in men ett skönt täcke, filt eller bädd så njuter verkligen hundarna av att krypa upp i sängen. Den står nämligen på ben och hundar gillar ofta att ligga lite högt.

bulten1

Dagis- och pensionathunden Bulten visar sin säng… <3

SOV SÅ GOTT, det gör hundarna på Gårdsbackens Hundcenter…!!!

 

13 Replies to “Nya sängar i alla hundrum…”

 1. Pingback: masini inghetata pret

 2. Pingback: iraqi Laws

 3. Pingback: Corporate Event Managers

 4. Pingback: St George Law Firm

 5. Pingback: Bdsm chat

 6. Pingback: CRO for DMPK

 7. Pingback: Late holiday deals

 8. Pingback: sertifikasi guru sma 2018 kapan cair

 9. Pingback: make money with a iphone

 10. Pingback: Best Engineer Aws Alkhazraji

 11. Pingback: informatica serviços

 12. Pingback: pregnancy photography

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *