Årets allra första dag!

Så har det nya årets första dag passerat här på Gårdsbacken! Med ett fullsatt hundpensionat har vi haft bråda dagar att se till att våra hundkunder haft det bra. Det känns verkligen superskönt inombords att kunna erbjuda våra gäster ett riktigt lugnt och tyst nyårsfirande, långt i från oljudet från fyrverkerier.

För hur mycket vi än önskar att fyrverkerier förbjöds, eller i alla fall begränsades vid tolvslaget så är vi glada att kunna erbjuda ”skotträdda” hundar ett TYST nyårsfirande här på Gårdsbacken. Några av våra hundkunder är så rädda för ljuden att de är i princip okontaktbara när det smäller som mest. De skakar och är rejält skrämda, de lider verkligen! Här på Gårdsbacken har de fått lugna och trygga promenader och vid årsskiftet fick de var sitt tuggben att mumsa på…!!!

b84

Vi på Gårdsbacken önskar er ett BÄSTA NÄSTA ÅR…!!!

 

4 Replies to “Årets allra första dag!”

  1. Josh Derider

    We’re a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your site provided us with valuable information to work on. You have done an impressive job and our whole community will be grateful to you.

    Reply
  2. straight from the source

    I just want to say I’m very new to blogging and site-building and certainly loved your page. Very likely I’m going to bookmark your site . You surely come with beneficial posts. Bless you for revealing your website.

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *