Jag lessnar aldrig…

…på vår vackra natur om och kring Gårdsbacken och jag njuter varje dag av att få bo och leva så nära den. Trots att jag tittar på samma vy varje dag så ser den inte lika ut två dagar på raken, himlens färger skiftar, från det gråaste grått till att ibland bjuda på vintriga kalla rosa och lila nyanser och allt där emellan. Det händer ofta att jag stannar upp och tar ett djupt andetag, samtidigt som jag tänker tanken ”Vilken tur att man aldrig lessnar på det vackra” Tvärtom… <3

b86

b85

Gårdsbacken i mitt <3

3 Replies to “Jag lessnar aldrig…”

  1. Maxine Vasguez

    Hi my friend! I wish to say that this article is amazing, nice written and come with approximately all significant infos. I?¦d like to look extra posts like this .

    Reply
  2. this link

    I just want to mention I am all new to weblog and honestly loved this blog site. Probably I’m want to bookmark your website . You certainly have outstanding stories. Kudos for sharing with us your website page.

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *