Jag lessnar aldrig…

…på vår vackra natur om och kring Gårdsbacken och jag njuter varje dag av att få bo och leva så nära den. Trots att jag tittar på samma vy varje dag så ser den inte lika ut två dagar på raken, himlens färger skiftar, från det gråaste grått till att ibland bjuda på vintriga kalla rosa och lila nyanser och allt där emellan. Det händer ofta att jag stannar upp och tar ett djupt andetag, samtidigt som jag tänker tanken ”Vilken tur att man aldrig lessnar på det vackra” Tvärtom… <3

b86

b85

Gårdsbacken i mitt <3

16 Replies to “Jag lessnar aldrig…”

 1. Pingback: iraq political & Law

 2. Pingback: agen poker online indonesia terpercaya

 3. Pingback: Corporate Event Management

 4. Pingback: Aws Engineer X

 5. here

  I think this is among the most significant info for me.

  And i’m glad reading your article. But want to remark on some general things, The web site style
  is ideal, the articles is really excellent : D.
  Good job, cheers

  Reply
 6. Pingback: mountain hardwear sunglasses

 7. Pingback: DMPK ADME

 8. Pingback: sscn bkn cpns 2018 serdang bedagai

 9. Pingback: see more

 10. Pingback: must watch

 11. Pingback: Bdsm chat

 12. Pingback: Aws Alkhazraji coehuman

 13. Pingback: www.pt pln persero.co.id

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *