Vackraste vinterdag…

Jag NJUTER så mycket av såna här vackra vinterdagar som idag. Visserligen så har det varit ganska kallt, men rätt klädd så funkar det ändå…

Jag NJUTER av dagar som idag, när himlen bjuder på sin allra klaraste blåa färg, som är SÅ VACKER mot den vita snön…

Det har blivit ett antal sparkturer idag, både med gårdens egna hundar och alla våra hundkunder. DOM ÄLSKAR DET och jag med. Kameran fick så klart följa med och i dagens inlägg så bjuder jag på några bilder från dagen.

b95

Översnöad Gårdsbacken skylt…

b92

Lime & Lad

b91

Finigarna… <3

b90

Skoj med snöboll…

b102

Träden med snötyngda grenar gör sig så vackra mot den blåa himlen…

b105

Gårdsbackens Macduff ”Mac”

b96

Gårdsbackens Box

b98

Jag med sparken…

b101

Mac & Box på tur med sparken…

b93

Snömulning…

b94

Box & Mac

b106

På sparktur med Lime & Lad

 

4 Replies to “Vackraste vinterdag…”

 1. Sheryll Tsosie

  Hello! I could have sworn I’ve been to this blog before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely happy I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!

  Reply
 2. Gary Jarema

  Hello, i believe that i saw you visited my blog so i got here to “go back the choose”.I am attempting to in finding issues to improve my site!I suppose its adequate to make use of a few of your ideas!!

  Reply
 3. website here

  I just want to mention I’m all new to blogs and definitely enjoyed you’re blog site. Most likely I’m planning to bookmark your blog . You absolutely come with beneficial well written articles. Thanks a lot for sharing your web site.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *