Dogsen på Gårdsbacken

På Gårdsbacken består livet väldigt mycket av HUNDAR, Gårdsbackens egna hundar samt våra kära HUNDKUNDER. Dagarna spenderas till stor del till att se till att dessa hundar har RIKTIGT bra dagar och om våra hundkunder är glada och nöjda så är vi nöjda och glada…

b112

På Gårdsbacken har vi som policy att inte lägga ut bilder på våra kunder under tiden de vistas hos oss, däremot har vi en flik på hemsidan som heter just ”hundkunder” där vi, efter att de har åkt hem, och med husse och/eller mattes tillåtelse lägger ut bilder. Ett STORT intresse för mig är nämligen fotografering och kameran följer gärna med på mina promenader med dogsen…

b113

Idag får ni följa med på en sparktur samt på en promenad i skogen med Gårdsbackens hundar, håll till godo…

b110

Det är SÅ roligt att sparka med hundarna efter byvägen…

b111

Fame, Lime, Lad, Mac, Gimmiegumman och Box <3

b119

Gårdsbackens Laphroaig ”Lime” som vi planerar valpar på inom kort…

b118

GårdsbackenGänget…

b117

Gårdsbackens vackra smidesskylt med färggrann himmel i bakgrunden…

b108

Hur många hundar får plats på en snöhög?

Ha en trevlig helg GOTT FOLK…!!!

 

 

 

 

5 Replies to “Dogsen på Gårdsbacken”

 1. Allyn Mccuaig

  Hello! Someone in my Facebook group shared this website with us so I came to check it out. I’m definitely enjoying the information. I’m book-marking and will be tweeting this to my followers! Great blog and terrific design.

  Reply
 2. a fantastic read

  I simply want to mention I am just beginner to blogging and certainly savored you’re web-site. More than likely I’m planning to bookmark your blog post . You certainly come with good article content. Thanks for sharing your web-site.

  Reply
 3. click for more info

  I simply want to mention I am beginner to blogs and absolutely loved you’re web site. Likely I’m going to bookmark your blog . You certainly come with perfect stories. Thanks a bunch for revealing your blog.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *