Bara en gång till…

Väckarklockan ringer tidigt här på Gårdsbacken, lite tidigare än jag måste kliva upp, på grund av att jag verkligen älskar att SNOOZA… Fast hur mycket jag än tycker om att just snooza, så kommer oundvikligen tidpunkten när jag MÅSTE kliva upp, när jag inte kan och får trycka BARA EN GÅNG TILL, på den där fantastiska knappen…

b123

Min underbara morgonvy…

b124

Gårdsbackens vackra smidesskylt med ett frostigt kallt vinterlandskap i bakgrunden…

Då masar jag mig upp från sängens och täckets ljuvliga värme och tänder upp i huset. Jag säger godmorgon till alla mina fyrbenta vänner. Jag ser fram emot dagen och kan inte fort nog kasta en blick ut genom fönstret för att se vad naturen har att bjuda på för vackert JUST IDAG…

b121

Hundarna rör på sig hela tiden för att hålla värmen…

b122

Sparken och hundarna med Gårdsbacken i bakgrunden…

För trots att jag vaknar till exakt samma utsikt och samma vy, VARJE DAG, så händer det ofta att den överraskar mig med att bjuda på det mest UNDERBART VACKRA…!!! Idag visade termometern på MINUS TJUGO GRADER, och ett oundvikligt BRRR… kom från min mun. Nu gällde det att pälsa på sig, på morgon rastningen av hundarna. Tjocka ”hundrastarkappan” på och de tjockaste tjockvantarna, gjorde promenaden, trots kylan, verkligen angenäm och kameran, den fick följa med bara för att kunna dela med mig till Er, av det vackra…

b125

Inte en dag är den andra lik…

b120

Och lika vackert som den steg, försvinner den ner bakom trädtopparna…

SE NATUREN…!!!

 

 

9 Replies to “Bara en gång till…”

 1. Melinda Grundberg

  Men oj, vilka fantastiska bilder! Så härligt att se allt det fina som finns hos er. Kul att få vara med genom bilderna.

  Reply
 2. Eva Englund

  Vilken härlig dag denna härliga natur vi får ha på Landsbygden i Norrland. Härliga bilder njuter.Även djuren njuter. Tack ☺❤

  Reply
 3. Pingback: URL

 4. Visit Your URL

  Thanks on your marvelous posting! I certainly enjoyed reading it,
  you might be a great author. I will be sure to bookmark your blog
  and definitely will come back in the foreseeable future.
  I want to encourage one to continue your great posts, have a nice
  evening!

  Reply
 5. Pingback: how to make money with a iphone

 6. Pingback: Bible Verse Shirts

 7. Pingback: Bolide

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *