Rekord sent…

Det är verkligen på tiden att Gårdsbackens blogg uppdateras, på bilderna i det senaste inlägget så var marken fortfarande täckt av snö och även om isen fortfarande, rekord sent, ligger kvar på sjön så är i alla fall marken snöfri.  Bilderna på Lime och Box nere vid Oxnäset är tagna idag, i mitten på maj och det ligger fortfarande is på sjön…!!! Fast numera är den lövtunn och imorgon kan vi med all säkerhet säga att sjön är helt isfri, vilket även betyder att luften blir mildare, för isen på sjön, den kyler.

Box och Lime blickar ut över sjön…

I övrigt så är det fullt med aktiviteter här på Gårdsbacken och det är den största anledningen till att bloggen uppdateras så sparsamt. Tiden räcker helt enkelt inte till, även om jag SÅ GÄRNA skulle vilja uppdatera mycket oftare. Glädjande nog så är intresset STORT för vårt hundpensionat och rummen står sällan tomma och givetvis är det alltid PRIO ETT hos oss på Gårdsbacken att måna om våra HUNDKUNDER, de går alltid i första hand.

Nu ligger isen endast lövtunn kvar på sjön…

Det finns massor av saker som jag skulle vilja dela med av till er, till exempel att ALLDELES SNART så är vi klara med byggnationerna av GÅRDSBACKENS HUNDCENTER och då vill vi ge er en rundvisning av bygget i dess helhet, vi vill presentera och berätta om våra tankar i att bygga och numera driva ett Hundcenter vars främsta ledord är SÄKERHET, RENLIGHET och TRIVSEL… Och den rundvisningen borde inte ligga allt för långt borta i tiden.

Dessutom så har vi börjat kicka igång lite VALLNINGSLEKTIONER och andra aktiviteter i ämnet HUND. Inte på långa vägar av vad vi har ambitioner att göra, men ändock… Under fortsättningen av våren och sommaren så kommer vi även att flytta på och snygga till våra STORA RASTHAGE på 2500 kvadratmeter samt bygga en riktigt bra träningsplan… Vi kommer även att bygga en rasthage för mindre raser, så att de också kan få sträcka ut benen och springa fritt.

Vi på Gårdsbacken har SÅ MYCKET vi kan erbjuda alla hussar och mattar och deras fyrbenta BÄSTA VÄNNER, det finns hur mycket SKOJ som helst att hitta på i ämnet HUND…!!! Och vår miljö, i och kring Gårdsbacken är en idyll för hundarna, det är lugnt och trivsamt och det allra bästa betyg vi kan få av våra hundkunders husse och matte är när de säger att det känns TRYGGT att lämna sina hundar på pensionat hos oss på Gårdsbacken <3

Så nu ser vi fram mot soliga dagar och sommarens hundaktiviteter och förutom en alldeles snart isfri sjö, så bjöds det passande nog på glass till kaffet idag på Gårdsbacken…