Sommarkänsla…

Nu får det vara nog med snö, is och kyla för en bra tid framöver. Visst är det så att var årstid har sin tjusning, men nu är sommaren VÄLDIGT efterlängtad av oss på Gårdsbacken.

Sen smakar ju glassen med hjortronen så mycket bättre ute i solen…

För tillfället njuter jag verkligen av vår vackra natur, gräset som blir grönare och grönare för varje dag och sjöns vatten som gnistrar så läckert i ljuset från solen och som får en klar blå nyans. Det känns som om allt vaknar till liv igen och det gäller att inte ta allt för givet utan vara tacksam för att få uppleva allt det vackra.

Årets blomlådor har planterats med röda Pelargoner….

Jag är även tacksam för att jag uppfostrades, av min mamma, att ta till vara på soliga dagar och spendera dem utomhus. Ni vet… den där tonårstiden när man gärna sov lääänge på förmiddagarna, men så kom mamma och knackade på dörren och sa; ”-Nä, det här går inte för sig, solen skiner där ute, ta tillvara på den” Idag har jag svårt att vara inomhus när solen skiner, jag vill verkligen ”ta tillvara på den”  Tack mamma för att du ”körde ut mig i solen”

Lilla Limpan trivs också i solen…

I dag firar vi Lille B som fyller fyra år…

Så vi njuter av dagarna här på Gårdsbacken, tillsammans med våra underbara HUNDKUNDER, varav Lille B som fyller fyra år idag och gör att vi har lite festligheter i Hundcentret, EXTRA GOTT TILL ALLA <3

Och hörni… TA TILLVARA PÅ SOLEN, så gott ni kan…!!!